Vi jobber hver dag med å skape et stimulerende norsk miljø som fremmer åpen kommunikasjon, initiativ og innovasjon, fremfor hierarki og ordre.

Dere har direkte kontakt med utvikler og har i tillegg en norsk erfaren utvikler som er tilgjengelig til enhver tid. Alle medarbeidere jobber kun for norske kunder. Dette skaper et miljø hvor det er naturlig og enkelt for nye medarbeidere å tilpasse seg norsk arbeidskultur og tenkemåte.

Vår daglige leder er en erfaren norsk utvikler som til enhver tid sitter sammen med våre utviklere her i Vietnam. Han er våre kunders norske tilstedeværelse og sikrer en smidig overgang fra vietnamesisk til norsk arbeidskultur.

Vi søker utviklere som kan mer enn å bare konvertere spesifikasjon til kode. Vi ønsker de som har dette som hobby, ikke bare gjennom skolegang. Da får man en utvikler som er genuint opptatt av koding og ikke minst holder seg oppdatert av egen fri vilje.

Felles tankesett, målsetninger og faglig kompatibilitet er viktige faktorer, enten utviklerne er norske eller vietnamesiske. Vår norske sjef er sentral både i ansettelsesprosessen og i den operative fasen og bidrar til at du ikke opplever det mer eksotisk å samarbeide med oss enn du ville gjort med et firma fra Drammen.

Vi følger norsk prinsipper og ledelsesstruktur. Dette betyr at vi behandler alle våre medarbeidere med respekt og oppfordrer til proaktivitet og initiativ. Vi jobber hver daVi tror at med riktige rammer og frihet, lager vi en plattform hvor våre medarbeidere kan vokse og bygge langsiktige karrièrer hos oss.

Error: Contact form not found.